Περιηγηθείτε στο πρόσφατα ανακαινισμένο μας ξενοδοχείο

Ένα ξενοδοχείο πόλεως

δίπλα στην παραλία με πολλά βραβεία στην κατηγορία του

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βρισκόμενο στο κέντρο της πόλης έχει την ιδανική τοποθεσία από όπου μπορεί κανείς να ξεκινήσει την μέρα του εξερευνώντας την πόλη του Ρεθύμνου. Μόλις πέντε λεπτά περπάτημα από την παραλία και την ατελείωτη αμμουδιά του Ρεθύμνου.

Με τα πόδια μπορεί να πάει κανείς σε λίγα μόλις λεπτά στην κεντρική αγορά της πόλης με όλα τα μαγαζιά ρούχων, αναμνηστικών καθώς και τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά με τοπικά παραδοσιακά προιόντα. Κατά μήκος της παραλιακής οδού βρίσκονται πολλά μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια τόσο με παραδοσιακή όσο και με διεθνή κουζίνα για να διαλέξει κανείς ανάλογα με την διάθεσή του.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Το ξενοδοχείο έχει με υπερηφάνεια λάβει αρκετά βραβεία για την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση και την σχέση ποιότητας-τιμής καθόλη την διάρκεια των χρόνων λειτουργίας του.

Έχει λάβει αρκετά χρόνια στη σειρά το «Χρυσό Βραβείο» από μεγάλο ταξιδιωτικό πράκτορα για την ικανοποίηση των πελατών τους. Πρόσφατα βραβεύτηκε με ειδικά βραβεία για το προσωπικό καθαριότητας, την φιλικότητα και τον επαγγελματισμό όλου του προσωπικού καθώς και ένα ειδικό βραβείο ακόμα για την εξαιρετική εξυπηρέτηση γενικά.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Αυτό το μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες 5* στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το προσωπικό κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εξυπηρετήσει κάθε πελάτη και να τον κάνει να αισθανθεί σαν στο σπίτι του. Πάντα προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να κάνουν την διαμονή τους όσο πιο αξιομνημόνευτη γίνεται.

Ετήσιες ανακαινίσεις και βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα διαρκώς για να διατηρήσουν την ποιότητα των υπηρεσιών καθώς και για να ακολουθούν τις νέες τάσεις της φιλοξενίας. Το πρωινό που σερβίρεται σε μπουφέ στο ξενοδοχείο αυτό είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό πρωινό, εμπλουτισμένο με φρέσκα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού.